Po novém roce nám režisér Peter Hutchings nadělí svou novou hvězdně obsazenou romantickou komedii jménem Which Brings Me to You, ve které v hlavních rolích uvidíme Lucy Hale (Vadí nevadí) a Nata Wolffa (Death Note). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se zaměří na Willa (Wolff) a Jane (Hale), dva mladé lidi, kteří se seznámí na svatbě jejich společného známého. Natolik si padnou do oka, že se rozhodnou trochu si zařádit v šatně, ovšem nic z toho nakonec nebude. Oba dva hrdinové pak spolu tráví celých 24 hodin, během kterých si mezi sebou vyměňují vtipné a srdcervoucí příběhy o svých životech a předchozích vztazích. To vše proto, aby zjistili, zda mezi nimi vůbec může něco vzniknout. Nejlépe něco opravdového. Snímek bude vycházet ze stejnojmenné předlohy z roku 2005, kterou napsali Steve Almond a Julianna Baggott. 

Hutchings nám v minulosti nadělil tituly jako Správný čas žít (2018) a Nesnáším tě, lásko (2021). O scénář se postarala Keith Bunin (Rohy).

Dále se ve snímku objeví herci jako Genevieve Angelson, John Gallagher Jr., Britne Oldford, Alexander Hodge, Ward Horton, Marceline Hugot, Laura Kai Chen a Mitzi Akaha.

Ve vybraných kinech se snímek objeví 19. 1. 2024.