Na Zlatý glób nominovanou herečku Meg Ryan budou asi mnozí znát z romantických filmů jako Když Harry potkal Sally (1989), Francouzský polibek (1995) a Láska přes internet (1998), v roce 2015 si ale poprvé osahala režii celovečerního snímku, kterým bylo drama Dopisy z války.

Nyní se herečka k režii vrací podruhé, ovšem tentokrát zabředne do žánru romantické komedie, se kterým si ji mnoho fanoušků spojuje. Ještě letos by měla uvést snímek What Happens Later, ve kterém si spolu s Davidem Duchovnym (Akta X) zahraje hlavní roli. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. 

Ryan zde ztvární Willu, která se po mnoha rocích setká se svou bývalou láskou Billem (Duchovny). Oba však spolu uvíznou na regionálním letišti poté, co je jejich let opožděn. Zatímco na své letadlo čekají, mají tak opět příležitost si pořádně popovídat a zjistit, co je v jejich životech nového. Když však přijde na porovnávání snů, které kdysi i sdíleli, začnou uvažovat nad tím, zda jejich setkání skutečně byla jen náhoda, nebo zda za tím nestálo něco většího.

Z traileru to vypadá, že nás čeká milá konverzačka, jejíž úspěch bude především záležet na chemii mezi oběma postavami. Půjdou si eventuálně Willa a Bill svou vlastní cestou? Nebo to na konci filmu zase dají dohromady? 

Jak již bylo řečeno, Meg Ryan se postarala o režii, na scénáři pak pracovala ještě s Kirkem Lynnem a Stevenem Dietzem, na jehož divadelní hře Shooting Star je celý snímek založený.

V amerických kinech se má snímek objevit 13. 10. 2023, na informace o premiéře v Česku si budeme muset počkat.