Ďábelský klaun Pennywise nás v budoucnu postraší znovu, tentokrát však v seriálové podobě. Někdy během příštího roku by se na službě Max měla objevit hororová série Welcome to Derry, která bude prequelem dvoudílné filmové adaptace slavného hororu To od Stephena Kinga. Zmíněného klauna si opět zahraje Bill Skarsgård, který se nám krátce po začátku příštího roku taktéž představí jako hrabě Orlok v hororu Nosferatu.

Nyní server Deadline hlásí, že k seriálu se přidali další herci, jmenovitě Alixandra Fuchs (Hatfields & McCoys), Kimberly Guerrero (The English), Dorian Grey (Star Trek: Discovery), Thomas Mitchell (Gangland Undercover), BJ Harrison (Family Law), Peter Outerbridge (Saw VI), Shane Marriott (Fargo), Chad Rook (Billy the Kid), Joshua Odjick (Wildhood) a Morningstar Angeline (Katie se loučí).

Podrobnosti o jejich postavách zatím neznáme, o žádné epizodní role by se ale jednat nemělo, tudíž v seriálu nějaký čas pobydou. 

Chystaný titul by měl obsahovat 9 epizod, příběh by se podle všeho mohl zaměřit na jinou skupinku dětí, kterou bude zlovolný klaun mučit v 60. letech, ale stále by to ještě chtělo nějaké potvrzení od samotných tvůrců.

Když už je o nich řeč, na seriálu pracuje i Andy Muschietti, který natočil i obě výše zmíněné filmové adaptace z let 2017 a 2019. Pro Welcome to Derry by měl natočit čtyři epizody. Spolu se svou sestrou Barbarou Muschietti je také jedním z výkonných producentů. 

Showrunnery seriálu se stanou Jason Fuchs, který například napsal letošní akční komedii Argylle: Tajný agent, a také Brad Caleb Kane, jenž psal pro série jako Pod černou vlajkou (2014) a Tokyo Vice (2022).

Dále se ještě v seriálu objeví herci jako Madeleine Stowe, James Remar, Jovan Adepo, Chris Chalk, Chad Rook, Taylour Paige a Stephen Rider.