V budoucnu se můžeme těšit na hned několik slibných hororových titulů, například Longlegs a pokrčování Úsměvu. Další hrůznou nálož pro nás také připravuje Zach Cregger, scenárista a režisér velice povedeného Barbara (2022). Jeho nový snímek jménem Weapons už má na palubě Joshe Brolina (Duna: Část druhá) a Julii Garner (Ozark). A nedávno se k nim přidala další herecká jména.

Ve snímku se dále objeví Alden Ehrenreich (Solo: Star Wars Story), Benedict Wong (Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství), Amy Madigan (Paroží), Austin Abrams (Euforie) a Cary Christopher (American Horror Stories).

O jejich úlohách ve filmu zatím nic nevíme, nicméně Alden Ehrenreich by měl spolu s Brolinem a Garner mít jednu z hlavních rolí. 

Cregger a jeho tým si dávají záležet na tom, aby se informace o ději zachovaly v tajnosti, podle všeho bychom ale měli zavítat do jakéhosi městečka, ve kterém za záhadných okolností začnou mizet středoškoláci.

Snímek má svým stylem připomínat Magnolii (1999) od Paula Thomase Andersona, což zřejmě znamená, že se dočkáme povídkového způsobu vyprávění. Cregger se postará jak o režii, tak i o scénář.