Už od loňského jara víme, že sympaťáci Florence Pugh (Duna: Část druhá) a Andrew Garfield (Spider-Man: Bez domova) si společně zahrají v romantickém dramatu jménem We Live in Time, který vydá A24. A nyní nám zmíněné studio, které si potrpí na kvalitu, nadělilo první oficiální trailer, na nějž se můžete podívat výše.

Hlavními postavami se stávají Almut (Pugh) a Tobias (Garfield), kteří se spolu seznámí během překvapivých okolností, jež změní jejich životy. Bok po boku se tak společně vydávají na životní cestu, která se však neobjede bez komplikací, protože čas je přece jenom omezený. Během ní se ale oba naučí vážit si každého okamžiku jejich milostného a hluboce dojemného příběhu, který potrvá napříč desetiletími. Vypadá to na vcelku milou romanťárnu, u které si možná leckdo pobrečí. Tak snad bude i povedená. 

Režie se chopil irský filmař John Crowley, který například natočil pár epizod z druhé řady krimi seriálu Temný případ (2014). Dále je zodpovědný za filmy jako Uzavřený kruh (2013), Brooklyn (2015) a Stehlík (2019). Nutno připomenout, že s Andrewem Garfieldem už jednou spolupracoval. A to na skvěle hodnoceném snímku Ten kluk (2007), ve kterém Garfield ztvárnil jednu ze svých úplně prvních rolí. O scénář se postaral Nick Payne (Poslední dopis od milence).

Dále hrají Adam James, Aoife Hinds, Grace Molony, Marama Corlett, Heather Craney, Gianni Calchetti, Laura Guest, Nikhil Parmar a další.

V amerických kinech od 11. 10. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.