Drsňák Dolph Lundgren se během své dlouhé herecké kariéry stal hvězdou celé řady akčňáků. Ne všechny dopadly úplně slavně, ale své publikum si jednoznačně našly. Lundgren si už ovšem hned několikrát vyzkoušel také pozici režiséra. A krátce po novém roce svým fanouškům nadělí novou akční podívanou jménem Wanted Man, ve které si samozřejmě zahraje i hlavní roli. Na světě už máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní postavou se stává stárnoucí detektiv jménem Johansen (Lundgren), jehož zastaralé metody nedělají policii zrovna nejlepší jméno. Aby si zachránil práci, je poslán do Mexika, aby vydal svědkyni vražd dvěma agentům DEA. Věci se ale samozřejmě rychle zvrtnou. A po Johansenovi a svědkyni rázem půjdou ozbrojenci z obou stran hranice. 

Dolph Lundgren začal točit vlastní filmy od roku 2004, kdy byl jeho celovečerním debutem akčňák Ochránce. Následovaly filmy jako Krvavá pomsta (2007), Zemřít je snadné (2009) a Icarus (2010). Scénář zpracoval Frank Valdez.

Ve snímku se dále objeví herci jako Kelsey Grammer, Michael Paré, Roger Cross, Michael Worth, Xzavier Estrada, Aaron McPherson, Bourke Floyd a Rocko Reyes.

Snímek dorazí na VOD 19. 1. 2024.