Jakým směrem by se váš život začal ubírat ve chvíli, kdy zjistí, že brzy zemřete na smrtelnou nemoc? Inu, hlavní hrdina nadcházejícího thrilleru Walden rozhodně neplánuje žádné vysněné dovolené, stejně tak ani trávení krásných chvil se svými blízkými. Výše uvedený oficiální trailer nám ukáže, že má krapet hrozivější plány.

Příběh se zaměří na muže jménem Walden Dean (Emile Hirsch), zdánlivě všedního a nevinně vyhlížejícího občana, který pracuje jako stenograf u soudu. Často je tak svědkem absolutní nespravedlnosti, kdy zločinci, kteří by si za své činy zasloužili řádné potrestání, unikají spravedlnosti a jsou propuštěni na svobodu. Walden ale jednoho dne zjistí, že trpí smrtelnou chorobou, kvůli které už mu na světě příliš mnoho času nezbývá. 

Proto se rozhodne, že během těch málo dní, co mu ještě zbývají, vezme spravedlnost do vlastních rukou. Začne proto vyhledávat zločince, kteří unikli zákonu, přičemž začne jednoho po druhém bez milosti likvidovat. Svými činy se tak následně zaplete do záhady, která souvisí s řadou nevyřešených sériových vražd za poslední desetiletí. Ovšem z traileru to vypadá, že jeho drsná odplata za sebou zanechá stopy, po které se vydají ochránci zákona.

Ano, celé to strašně zní jako Dexter (2006), teď už jen musíme doufat, že nadcházející snímek nám nadělí o něco lepší zakončení. 

O scénář a režii se postaral Mick Davis, který má za sebou například životopisné drama Modigliani (2004) a komedii Vánoční rande mého táty (2020).

Dále se ve snímku objeví herci jako Shane West, Tania Raymonde, Kelli Garner, Steve Coulter, David Keith, Sunny Mabrey a Seth Michaels.

Snímek bude uveden na VOD 12. 12. 2023.