Tak se nakonec zdá, že zvěsti, které se k nám dostaly někdy ke konci léta, nebyly pravdivé. Tehdy britský server Express přišel s informací, že producenti údajně chtějí, aby příštího Jamese Bonda hrál nějaký mladý herec, údajně by tak klidně mohlo jít i o nějakého pozdního dvacátníka. Nedávno ale o pátrání po příštím Bondovi promluvil producent Michael G. Wilson, který spolu s Barbarou Broccoli patří mezi nejdůležitější a nejvýznamnější producenty celé bondovské série, tudíž jeho slova mají rozhodně váhu. Ten tak na prohlásil následující:

,,Zkoušeli jsme se v minulosti pátrat v řadách mladších lidi, ale nakonec si to nedokážeme představit. Pamatujte, Bond už je veterán. Má nějaké zkušenosti. Je to člověk, který svým způsobem zažil válku. Pravděpodobně byl i v SAS nebo něčem podobném. Není to žádný kluk, který čerstvě vylezl ze střední. Proto ta role funguje pro lidi, kterým už bylo třicet.“

Ta poslední věta je důležitá, protože se tím nevylučují mnozí populární kandidáti, kterým je momentálně něco přes třicet. Zároveň to ale patrně znamená, že kandidáti z řad dvacátníků mají nakonec smůlu. Takže třeba takový Tom Holland, který se v posledních měsících stal také populárním uchazečem, může na roli agenta 007 zapomenout. 

V minulosti se ale producenti také nechali slyšet, že nový James Bond by měl vydržet ideálně 10 – 12 let. Navíc nová verze nejslavnějšího filmového agenta by měla celou slavnou postavu vzít zcela jiným směrem a prozkoumat ji zase z jiného pohledu. Tím pádem to ale zároveň znamená, že populární kandidáti, kterým už bylo přes 40 let, nakonec přece jenom nějakou tu naději mají. To tudíž zahrnuje například herce jako Tom Hardy, Tom Hiddleston, Luke Evans a Sam Heughan, případně také i Idris Elba, ovšem tomu už je 50. let, navíc sám herec nedávno prohlásil, že o roli už ani nemá zájem.

Zároveň ale nesmíme zapomenout na slova doktora Iana Kinanea, jednoho z největších expertů na celou bondovskou sérii, podle kterého role se vší pravděpodobností připadne někomu, kdo není zas až tak známý.

Když bychom si to všechno shrnuli, tak největší šance má pravděpodobně Regé-Jean Page. Je mu 34 let, což je rozhodně ideální věk, je to Brit, plus kromě seriálu Bridgertonovi se zatím objevil pouze v několika filmech.

U bookmakerů je však stále největším favoritem Henry Cavill, který by se pro roli také rozhodně hodil, ale na druhou stranu už má na kontě příliš mnoho známých filmů. 

Mezi další populární kandidáty také patří Aidan Turner, James Norton, Henry Golding a Richard Madden.

Opět ale musíme připomenout, že ať už se příštím Bondem stane kdokoliv, samotné hledání bude trvat ještě opravdu velice dlouho dobu.