Je to věc, která se dá najít téměř v každém druhém hororu. Postavy uslyší/uvidí něco podivného, znepokojivého, případně podezřelého, přičemž jejich reakce je hned několikrát zavolat „Haló?“ A my jako diváci hned víme, že onu postavu pravděpodobně čeká nějaký neblahý osud. Něco podobného představuje i nejnovější klip na snímek Barbarian, jeden z nejočekávanějších hororů letoška, kterého se v kinech dočkáme už za dva týdny. Podívat se na něj můžete výše. V klipu tak uvidíme postavu jménem AJ (Justin Long), která měří překvapivě dlouhou podzemní chodbu. Následně pak objeví něco, co se zdá být jakýmsi podzemním doupětem. A přesně v tu chvíli pro něho půjde vše od desíti k pěti.

Hlavní hrdinkou příběhu by se ale měla stát mladá žena jménem Tess (Georgina Campbell), která konečně dorazila k domu na nepříliš bezpečném předměstí, jenž si na nějaký čas pronajala. K jejímu překvapení už však v domě nějaký čas žije muž jménem Keith (Bill Skarsgård). Ten však Tess do domu nakonec pozve, aby ji zajistil nocleh. Na první pohled se zdá, že všechno proběhne hladce, ovšem klidná noc Tess zaručeně nečeká.

Uprostřed noci se Tess probudí a zjistí, že Keith zmizel. Rozhodne se tak jít prozkoumat suterén domu a najde podivné skryté dveře, které lze otevřít pouze pomocí lana. Za dveřmi je jakási síť neosvětlených tunelů, které vedou neznámo kam. A jelikož se jedná o horor, tak hlavní hrdinka se do nich samozřejmě vydá.

O scénář a režii se postaral herec Zach Cregger, který už natočil snímky jako Miss Březen a The Civil War on Drugs. Dále si ve filmu zahrají herci jako Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler a Jaymes Butler

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 9. 2022.