Pokud patříte mezi fanoušky seriálů jako Bratrstvo neohrožených (2001) a Pacifik (2010), tak byste si rozhodně neměli nechat ujít další skvěle vyhlížející válečnou podívanou jménem Vládcové nebes, která pochází od stejných tvůrců. Služba Apple TV+ se nedávno pochlubila novým oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Seriál se bude točit kolem členů 100. americké bombardovací skupiny přezdívané Bloody Hudredth, kteří díky své odvaze a bratrství pomohli porazit nacistické Německo ve druhé světové válce. I nejnovější upoutávka prozrazuje, že Vládcové nebes nám nenabídnou pouze velkolepé letecké bitvy, ale také nahlédnutí do životů a vztahů všech hrdinů, kteří budou v seriálu představeni.

Celý seriál vzniká na základě stejnojmenné faktografické knihy od Donalda L. Millera z roku 2007. Veškeré upoutávky zatím vypadaly senzačně, doufejme tedy, že seriál nakonec nebude žádným hořkým zklamáním. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal John Orloff, který napsal dvě epizody z Bratrstva neohrožených. Jednotlivé epizody zrežírovali filmaři jako Cary Joji Fukunaga (Není čas zemřít), Anna Boden a Ryan Fleck (Captian Marvel), Dee Rees (Mudbound) a Timothy Van Patten (Rodina Sopránů).

V hlavních rolích se představí hvězdy jako Austin Butler, Callum Turner, Barry Keoghan, Anthony Boyle, Louis Hofmann, Ben Radcliffe, Luke Baker, Rafferty Law, Saura Lightfoot Leon, Kieron Moore, Ben Dilloway a další.

Na službě Apple TV+ bude seriál premiérovat 26. 1. 2024.