V půlce léta se dočkáme hvězdně obsazeného filmu Vezmi mě na Měsíc, ve kterém v hlavních rolích uvidíme Scarlett Johansson (Asteroid City) a Channinga Tatuma (Bez kalhot: Poslední tanec). Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do 60. let minulého století, během kterých probíhá vesmírný závod mezi Spojenými státy a Sovětským svazem. Nahlédneme tak do zákulisí agentury NASA v době, kdy se připravuje historické přistání na Měsíci. Jednou z hlavních postav se stává Cole Davis (Tatum), vedoucí pozemního řízení mise, který se seznamuje s marketingovou specialistkou Kelly (Johansson). Ta má zas za úkol napravit nepříliš příznivý názor veřejnosti na zmíněnou agenturu. A jelikož Bílý dům usoudí, že celá mise s přistáním na Měsíci je příliš důležitá na to, aby bylo možné připustit její případné selhání, rozhodne se pro záložní řešení. Natočit v ateliérech falešné přistání. 

O režii se postaral Greg Berlanti, jeden z tvůrců superhrdinských seriálů jako Arrow (2012), Flash (2014) a Supergirl (2015). Scénář si vzala na starost Rose Gilroy.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jim Rash, Ray Romano, Woody Harrelson, Colin Woodell, Christian Clemenson, Alex Veadov, Jessie Mueller, Noah Robbins, Lauren Revard, Greg Kriek, Bill Barrett, Tim Ware, Donald Elise Watkins a Todd Allen Durkin.

V kinech od 11. 7. 2024.