Připravovaný sci-fi thriller Stowaway, který ve velmi blízké době zamíří na streamovací platformu Netflix, se ukazuje nejen na několika nových fotografiích, ale i v oficiálním traileru. Obrázky z filmu zveřejnily během pondělního dne produkční společnosti Stowaway Productions, LLC, Augenschein Filmproduktion GmbH a RISE Filmproduktion GmbH. Během středečního odpoledne navíc Netflix vydal oficiální trailer.

Přečtěte si také: Film Voyagers nás vezme na zdrogovanú púť vesmírom

Americko-německý snímek diváky zavede do prostor vesmírné lodi, jež putuje na dvouletou výzkumnou misi na Mars. Avšak na lodi se vyskytuje černý pasažér. I za těchto okolností by bylo vše v pořádku, kdyby na lodi nevzniklo vážné poškození systému podpory života. Ostatní členové posádky, skládající se z velitele, lékařského výzkumníka a biologa, mají na řešení problému velmi rozdílné názory, což povede k velkému počtu pochybných morálních rozhodnutí.

Režii a scénář filmu má na starosti neznámé duo Joe Penna a Ryan Morrison, kteří stojí za survival thrillerem Arctic: Ledové peklo. Jelikož se jedná o nízkorozpočtový film odehrávající se v útrobách malé vesmírné lodi, odpovídá tomu i herecké obsazení. V hlavních rolích se zde objeví jen čtyři herci. Těšit se můžete na Toni Collette (Na nože), Annu Kendrick (Patrola), Daniela Dae Kima (Ztraceni) a Shamiera Andersona (Barva vítězství).

Pokud máte rádi klaustrofobické vesmírné thrillery, nízkorozpočtový snímek Stowaway budete moci zhlédnout již 22. dubna/apríla 2021 na streamovací platformě Netflix. Film by měl nabídnout stopáž s celkovou délkou 116 minut