Studio Sony nedávno zabodovalo s uvedením animáku Spider-Man: Napříč paralelními světy, který momentálně drtí světová kina, ale samozřejmě nezapomíná ani na další komiksové plantážníky ze svého marvelovského univerza. Už nějaký ten pátek je v přípravě třetí díl Venoma, ve kterém se hlavní role opět zhostí Tom Hardy. A díky serveru Variety už konečně víme, kdy přibližně by k nám měl snímek dorazit.

Zdá se, že naše predikce byly pravdivé. Venom 3 skutečně dorazí v druhé půlce příštího roku, přesněji někdy během října/októbra 2024. Odhalila to herečka Juno Temple, která by si ve filmu měla zahrát primární ženskou roli. Natáčet by se mělo začít přesně za dva týdny, tedy 26. června/júna, a to údajně v Londýně a Los Angeles. Dobrou zprávou je, že produkci by neměla trápit momentální stávka scenáristů, kvůli které to už některé filmové komiksovky odnesly. Natáčení by mělo skončit někdy na začátku letošního podzimu. To dává tvůrcům dost času na to, aby si v postprodukci s filmem dostatečně pohráli. 

Detaily o příběhu třetího dílu se samozřejmě i nadále drží v tajnosti, ale před necelým měsícem jsme se dozvěděli, že ke snímku se připojil Chiwetel Ejiofor (Láska nebeská, Potomci lidí), který by si podle všeho měl zahrát zápornou roli.

Někteří fanoušci se domnívají, že herec by si mohl zahrát Orwella Taylora, generála armády USA, který se chce Venomovi pomstít za smrt syna. Ale ještě uvidíme, co všechno nám ukáže nějaký ten první oficiální trailer, kterého se dočkáme pravděpodobně až někdy na jaře příštího roku.

Jelikož se termín startu natáčení rychle blíže, mohli bychom v blízké době počítat s celou řadou zpráv ohledně castingu. 

Příběh opět pochází z hlavy Toma Hardyho, ovšem scénář ke třetímu dílu zpracovala Kelly Marcel, která se zároveň chopí i otěží režie. Kromě Venoma se také podílela na psaní filmů jako Zachraňte pana Bankse (2013), Padesát odstínů šedi (2015) a Cruella (2021).