Ještě minulý týden to vypadalo, že natáčení druhé sezóny seriálu Gen V, povedeného spin-offu série The Boys (Banda), začne zanedlouho. Nyní se k nám ale dostala velice smutná zpráva, kvůli které se plány mění. Herec Chance Perdomo, který ve spin-offu ztvárnil jednu z primárních postav Andreho Andersona, zemřel po nehodě na motorce. Bylo mu 27 let. Server Variety v rámci toho potvrdil, že natáčení druhé řady se proto odkládá na neurčito.

Chance Perdomo se narodil v roce 1996 v Los Angeles, vyrostl ale v anglickém Southamptonu. Původně měl v úmyslu studovat právo, následně se ale rozhodl, že se vydá po cestě herectví, kterému se věnoval už na místní škole Redbridge Community School. Díky penězům, které si vydělal prací v kině a obchodě s obuví, se posléze přestěhoval do Londýna, kde navštěvoval Identity School of Acting. 

Do seriálového světa poprvé vstoupil skrze působení v sérii Hetty Feather (2015), v níž si ve třetí sezóně zahrál postavu Henryho Goodalla. Svou první větší roli pak měl v televizním snímku Killed by My Debt (2018), za kterou byl dokonce nominován na cenu BAFTA. Perdomo se taktéž ucházel o roli Jugheada Jonese pro seriál Riverdale (2017). A i přestože ji nakonec nezískal, showrunner Roberto Aguirre-Sacasa byl s jeho výkonem na castingu natolik ohromen, že ho obsadil do série Sabrinina děsivá dobrodružství (2018), kde si zahrál postavu Ambrose Spellmana.

Před několika lety se také stal součástí filmové série After, ve které si zahrál v titulech Tajemství (2021), Pouto (2022) a Odloučení (2023). Jeho posledním velkým projektem byl výše zmíněný seriál Gen V. 

K hercově smrti se vyjádřili i producenti seriálu.

„Chance byl vždy pro ty z nás, kteří jsme ho znali a pracovali s ním, okouzlující a usměvavý, byl nadšenou přírodní silou, neuvěřitelně talentovaný umělec a víc než cokoli jiného byl velmi laskavým a milým člověkem. Už jen psát o něm v minulém čase nedává smysl. Je nám moc líto Chanceovy rodiny a truchlíme nad ztrátou našeho přítele a kolegy. Dnes večer obejměte své milované."