Paramount nezapomíná ani na žánry sci-fi a hororu, důkazem může být mimo jiné také oficiální trailer na slibně vyhlížející snímek jménem Significant Other, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladý pár, který tvoří Harry (Jake Lacy) a Ruth (Maika Monroe). Oba dva se jednoho dne rozhodnu stanovat do krásných a hlubokých lesů v severozápadní části USA, aby na nějaký čas unikli strastem velkoměsta. V oněch lesích ale patrně přebývá ještě něco jiného. Něco, co navíc nepochází z tohoto světa. Po sérii podivných a znepokojivých událostí následně najde Ruth v bezvědomí další pár cestovatelů. Ruth jim však nedokáže říct, co přesně se jí stalo, stejně tak ani neví, kam se poděl Harry. Na něco si však pamatuje. Na jeskyni, kde nalezla něco, co jí navždy změní život. 

Jak je z traileru patrné, Ruth v jeskyni nalezla jakousi tajemnou modrou látku, která zaručeně nepochází ze Země. Když s ní ale přijde do styku, tajemným způsobem ji to změní. A výše zmíněný pár si rychle uvědomí, že s nalezenou mladou ženou není něco v pořádku. Je možné, že onen modrý mimozemský blevajs nějakým způsobem ovlivnil její mysl? Propůjčil jí telepatické schopnosti? Nebo co když opravdová Ruth v oné jeskyni zemřela, přičemž jakási neznámá entita převzala její tělesnou schránku? A kam se vůbec poděl Harry, se kterým Ruth na cestu vyrazila? To se budeme muset nechat překvapit. 

O scénář a režii se postaralo filmařské duo Dan Berk a Robert Olsen, které už má za sebou thrillery jako Vražedné Vánoce a Villains. Dále se ve filmu například objeví Teal Sherer a Loudon McCleery.

Oficiální premiéra na Paramount+ je stanovená na 7. 10. 2022.