Hned na začátku příštího měsíce uvede studio RLJE Films nový sci-fi thriller jménem Levels, který natočil kanadský filmař Adam Stern. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavním hrdinou příběhu se stává Joe (Peter Mooney), u něhož se zprvu zdá, že na něho čeká zcela normální den. Ten se ale rychle obrátí vzhůru nohama poté, co mu jeho holka Ash (Cara Gee) předá varovnou zprávu. Následně je zastřelena tajemným útočníkem, který však záhadně beze stopy zmizí. Joe se tak vydává na misi, aby odhalil pravdu. Následně zjistí, že všechno, co si myslel, že ví o svém světě a realitě jako takové, může být jedna velká lež.

Z traileru to trochu vypadá, jako kdyby hlavní hrdina uvízl v jakémsi druhu obří videoherní simulace, v rámci čehož bude muset procházet různými „levely“, aby odhalil pravdu. Je z toho jasně vidět, že jde o nízkorozpočtovou záležitost, ale třeba se z toho vyklube fajn podívaná na víkendový večer. 

O scénář a režii se postaral Adam Stern, který ve světě filmu působí především jako tvůrce vizuálních efektů. Nadcházející snímek bude jeho režijním celovečerním debutem.

Dále si ve filmu zahrají herci jako David Hewlett, Aaron Abrams, Amanda Tapping, Adam Hurtig, Sydney Sabiston, Jade Ma, Kristian Jordan, BJ Verot a další.

Snímek bude uvede na VOD od 1. 11. 2024.