Na konci minulého roku padla v tichosti poslední klapka k nadcházejícímu sci-fi kousku jménem Osiris, ve kterém si jednu z předních rolí zahraje Linda Hamilton, představitelka Sarah Connerové z terminátorské franšízy. Tentokrát však herečka nebude čelit robotům z blízké budoucnosti, nýbrž vetřelcům z vesmíru. Níže si můžete herečku prohlédnout na první fotce.

Příběh by se měl zaměřit na komando speciálních jednotek, které bude uprostřed jakési akce uneseno na tajemnou vesmírnou loď. Jakmile se na palubě lodi probudí, rychle si uvědomí, že je zde pronásleduje nelítostná mimozemská rasa.

Posledním velkým titulem zmíněné herečky byl Terminátor: Temný osud (2019), na který se mnozí fanoušci slavné sci-fi ságy snaží zapomenout, tak doufejme, že tentokrát to bude o něco lepší. 

Snímek si vzalo pod palec studio XYZ Films. Podle producentů by měla postprodukce skončit někdy během jara, což znamená, že v nejbližší době bychom se mohli dočkat také nějakého prvního oficiálního traileru.

O scénář a režii se postaral William Kaufman, jehož filmografie se skládá ze samých akčních thrillerů, patří mezi ně například tituly jako Hříšníci a svatí (2010), Hra pro jednoho (2012) a The Channel (2023). Spolu s ním na scénáři pracoval ještě Paul Reichelt, který je zároveň jedním z výkonných producentů.

Dále se ve snímku objeví herci Max Martini (Pacific Rim), Brianna Hildebrand (Deadpool) a LaMonica Garrett (1883). Datum premiéry se zřejmě dozvíme až s příchodem upoutávky.