Netflix na svou nadcházející sci-fi komedii Oni naklonovali Tyrona začala lákat už minulý rok na podzim během akce Tudum. Tehdy jsme se však dočkali jen teaseru, nyní zde máme plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jak už dlouho víme, tajemný a do jisté míry i trochu střelený příběh se zaměří na extravagantní trio, které se skládá z postav Slick Charles (Jamie Foxx), Fontaine (John Boyega) a Yo-Yo (Teyonah Parris). Ti se jednoho dne rozhodnou vyšetřit podivnou událost, která se přihodila drogovému dealerovi Fontaineovi. Ten měl už totiž být mrtvý, protože ho zastřelil jeden z jeho rivalů. Přesto se ale následně probudil ve své posteli živ a zdráv. Zmíněné trio se proto rozhodne přijít celé věci na kloub. Všichni tři se jednoho dne dostanou do jakýchsi podzemních laboratoří, ve kterých dochází k nejrůznějším tajemným experimentům. 

Následně pak přijdou na stopu vládního spiknutí, které bude třeba za každou cenu zastavit. Aby toho ale mohli docílit, nejdříve se bude muset ona trojce hrdinů naučit spolupracovat. A to patrně nebude vůbec nic jednoduchého. Navíc se zdá, že mezi ony experimenty patří také klonování. Co přesně má ale vláda za lubem?

Snímek byl podle všeho v přípravě už od roku 2019, ale jeho výrobu se vší pravděpodobností zkomplikovala pandemie koronaviru. Očekávat bychom každopádně měli vcelku ujetou podívanou v osmdesátkovém stylu, která bude plná nadsázky a fórů. Zda ale bude na diváky fungovat, se necháme překvapit. 

O scénář a režii se postaral Juel Taylor, který se podílel na tvorbě druhého dílu spin-offu Rockyho jménem Creed 2 (2018). Dále se na scénáři podílel také Tony Rettenmaier, který s Taylorem pracoval na snímku Space Jam: Nový začátek (2021).

Ve snímku se také představí herci jako J. Alphonse Nicholson, Robert Tinsley, Joshua Mikel, Tamberla Perry, Myrom Kingery, Jason Burkey a Austin Freeman.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 21. 7. 2023.