Jamieho Foxxe jsme na Netflixu letos neviděli naposled. Místo zabíjení upírů se ale tentokrát bude potýkat s hrůzostrašným vládním spiknutím ve sci-fi komedii Oni naklonovali Tyrona, jejíž oficiální trailer odhalila Netflix akce Tudum. Podívat se na něj můžete výše.

O samotném příběhu toho však příliš nevíme, hlavními hrdiny se každopádně stane extravagantní trio, která se skládá z postav Slick Charles (Jamie Foxx), Fontaine (John Boyega) a Yo-Yo (Teyonah Parris). Ti se jednoho dne dostanou do jakýchsi podzemních laboratoří, ve kterých dochází k nejrůznějším tajemným experimentům. 

Hrdinské trio se následně dozví, že pikle proti jejich komunitě kuje sama vláda USA, která hodlá experimentovat na lidech. A jak se zdá, mezi ony experimenty patří i klonování. Co je ale cílem tajemného spiknutí, které má oči téměř všude? Ať už je to jakkoliv, naše hrdinské trio bude odhodlané udělat cokoliv, aby sebe a svou komunitu ochránilo. Ovšem žádnými detektivy rozhodně nejsou, přičemž pokud by se tajemné hrozbě postavili sami, bezpochyby by selhali. Je proto nutné, aby se poohlédli po jistých spojencích. 

O scénář a režii se postaral Juel Taylor, který se podílel na tvorbě druhého dílu spin-offu Rockyho jménem Creed 2. Dále se na scénáři podílel také Tony Rettenmaier, který s Taylorem pracoval na nedávném snímku Space Jam: Nový začátek. Ve snímku se také představí herci jako J. Alphonse Nicholson, Robert Tinsley, Joshua Mikel, Tamberla Perry, Myrom Kingery, Jason Burkey a Austin Freeman.

Zatím však není známo, kdy přesně bychom se filmu mohli na Netflixu dočkat.