První řada tohoto sci-fi seriálu nám byla představena v roce 2020, nicméně nejenom díky jménu režiséra Ridleyho Scotta o ni diváci projevili veliký zájem. Seriál vypráví příběh lidstva na pokraji vyhynutí ve světě rozpolceném náboženskými konflikty. Budoucnost lidské rasy visí na vlásku, zachránit ji mají dva androidi, kteří mají poslání vychovat lidské potomky na nové panenské planetě.

Ve druhé řadě nacházíme Matku (Amanda Collin), Otce (Abubakar Salim) a jejich šest lidských dětí v novém prostředí, ve kterém se však musejí potýkat s řadou nových hrozeb.

Dle oficiální zápletky pro druhou řadu, která je zmíněna v popisku pod trailerem na YouTube, se protagonisté "připojují k nově vytvořené ateistické kolonii v tajemné tropické zóně Kepler 22b. Avšak orientace v této podivné nové společnosti je pouze začátkem jejich potíží, jelikož Matčino ‚přirozené dítě‘ hrozí vyhynutím toho mála, co zbylo z lidské rasy."

Přečtěte si také: Temná hmota: Joel Edgerton ve hvězdně obsazené sci-fi vstoupí do labyrintu paralelních realit

Kromě Amandy Collin a Abubakara Salima se ve druhé řadě objeví také Travis Fimmel (Caleb), Niamh Algar (Sue), Kim Engelbrecht (Decima), Winta McGrath (Campion), Jordan Loughram (Tempest), Matias Varela (Lucius) a mnoho dalších.

Spolu s produkční společností Ridleyho Scotta Scott Free Productions je seriál Raised by Wolves produkován Aaronem Guzikowskim, Davidem W. Zuckerem, Jordan Sheehanovou, Adamem Kolbrennerem a Markem Huffamem.

Druhá řada Raised by Wolves má premiéru 3. února na HBO Max.