Už za necelý měsíc bude premiérovat mile vyhlížející sci-fi drama jménem Jules, ve kterém se hlavní role ujme legendární Ben Kingsley. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na Miltona Robinsona (Kingsley), který si žije poklidným a vlastně i spokojeným životem v malém městečku západní Pensylvánie. A i přestože mládí už má dávno za sebou, ty nejpodivnější chvíle jeho života mají teprve nadejít. Ke svému překvapení totiž jednoho dne zjistí, že mu na dvorku havarovalo UFO. A uvnitř létajícího talíře se nachází návštěvník z vesmíru, který sice vypadá náležitě podivně, ale zároveň se zdá, že je neškodný. Milton tak mimozemšťana, kterému začne říkat Jules (Jade Quon), vezme k sobě domů, kde ho náležitě pohostí. A zdá se, že málomluvnému emzákovi to vyhovuje. 

Brzy se o Julesově existenci dozví i další lidé z Miltonova okolí, včetně i jeho dcery, která si kvůli tomu začne o svého otce dělat starosti. Skutečnou hrozbou se ale pro Julese stanou americké úřady, které zjistí, že spadlé UFO se nachází kdesi ve Spojených státech.

Milton a jeho přátelé tak evidentně začnou mít obavy, že pokud bude chudák Jules nalezen, skončí rozpitvaný někde v laboratořích. Celkově se z traileru zdá, že nás čeká milá a odpočinková fajn podívaná, která se bude hodně zabývat tématy jako přátelství, rodina a sebepoznání. 

O režii se postaral Marc Turtletaub, který stojí za dramaty jako Gods Behaving Badly (2013) a Puzzle (2018). Byl také jedním z producentů vynikající komedie Malá Miss Sunshine (2006), která získala hned dva Oscary. O scénář se postaral Gavin Steckler.

Dále se ve snímku objeví herci jako Harriet Sansom Harris, Jane Curtin, Zoe Winters, Donald Paul, Anna George, Lee R. Sellars, Teddy Cañez, Eric T. Miller a Cody Kostro.

V USA se snímek objeví 11. 8. 2023, zatím však nevíme, zda se někdy objeví i u nás.