Zabijáckých zvířat máme ve světě filmu už mnoho. Ptáky, medvědy, psy a dokonce i kočky. Ale co byste řekli bláznivému horůrku, ve kterém se vraždící monstrum stane z lenochoda? Přesně to totiž nabídne snímek Slotherhouse, což je samozřejmě záměrná kombinace anglických slov sloth (lenochod) a slaughterhouse (jatka). Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Upřímně nevíme, jak někoho napadlo udělat slasher horor právě s lenochodem, ale je rozhodně pravda, že na některých fotkách tato sympatická a vlastně i roztomilá zvířátka občas vypadají, jako kdyby se šibalsky usmívala. Sami tvůrci se každopádně netají tím, že snímek bude úmyslně přehnaná a šílená podívaná, která má spíše pobavit než vyděsit. Hlavní hrdinkou by se každopádně měla stát Emily Young (Lisa Ambalavanar), mladá vysokoškolačka, která touží po tom stát se prezidentkou místního spolku Sigma Lambda. 

Pro svou kampaň ale bude potřebovat nějakého maskota, aby jí mohl zajistit dostatek hlasů. A ideálně by to mělo být něco živého a roztomilého. Například lenochod. Jednoho takového skutečně najde, ovšem není to jen tak ledajaký lenochod.

Tohle je vyloženě alfa lenochod. A je natolik inteligentní, že dokonce dokáže používat počítač. Samozřejmě to ale má jeden dost zásadní háček. Alfa má od nějakého hodného a neškodného zvířátka pěkně daleko, protože se jedná o krvelačný stroj na zabíjení. A Emily si až příliš pozdě uvědomí, že její maskot možná nebyl nejlépe zvolen. 

O režii filmu se postaral Matthew Goodhue, který už má za sebou například horor Woe (2020). Scénář si zas vzal na starost Bradley Fowler (The Voices).

Dále se ve snímku objeví herci jako Stefan Kapičič, Olivia Rouyre, Tijana Upčeva, Kelly Lynn Reiter, Sydney Craven, Grace Patterson a Andrew Horton.

Snímek k nám doputuje na VOD pravděpodobně někdy během letošního podzimu.