Přednedávnem se Vanity Fair pochlubil řadou zbrusu nových fotek z nadcházejícího MCU seriálu Secret Invasion, v němž si roli charismatického Nicka Furyho zopakuje Samuel L. Jackson. Ovšem taková halda fotek mohla znamenat jediné. Že nový oficiální trailer je již za dveřmi. A přesně na něj se nyní můžete podívat výše.

Jak už víme, tentokrát se stárnoucí Fury bude muset potýkat s tajemnou hrozbou v podobě Skrullů, kteří díky své schopnosti měnit podobu už nějaký ten čas infiltrují Zemi. A pokud by se tak dostali do zásadních mocenských pozic, pro lidstvo by to neznamenalo nic dobrého. Trailer oproti předešlým MCU titulům slibuje o něco vážnější a více uzemněnou podívanou, která svým stylem tak trochu připomíná skvělou marvelovku Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). A to rozhodně nezní vůbec špatně. I sám herec Martin Freeman, který v seriálu ztvární CIA agenta Everetta Kennetha Rosse, prohlásil, že nás čeká poměrně temná podívaná se spletitým příběhem. 

Kromě Furyho se ale dočkáme ještě dalších důležitých postav, jmenovitě skrullského generála Talose (Ben Mendelsohn), na kterého evidentně také čekají pěkné trable. Dále se také dočkáme jeho dcery G'iah (Emilia Clarke), která by měla v hlavním ději hrát jednu ze zásadních rolí. Podle traileru se zdá, že záporácká skrullská skupina vyhlásí na Furyho celosvětový hon, do něhož se zaplete nejenom sám Fury, ale možná i James Rhodes (Don Cheadle), který se v traileru také v jistý moment objeví.

Můžeme se těšit i na přítomnost Furyho staré dobré parťačky Marie Hill (Cobie Smulders), která však už se svým mentorem pomalu ztrácí trpělivost. Dále se v seriálu objeví Olivia Colman jako Sonya Falsworth, Kingsley Ben-Adir jako Gravik a Dermot Mulroney jako prezident Spojených států. 

Mezi další herce patří ještě Carmen Ejogo, Killian Scott, Christopher McDonald a Charlayne Woodard, o jejich rolích ale zatím nic nevíme. Podle Jacksona by se tak diváci měli těšit na zcela jinou stránku Nicka Furyho, která bude mnohem zranitelnější.

O režii celého seriálu se postaralo filmařské duo Thomas Bezucha a Ali Selim. Bezucha je například tvůrcem romantického dramatu Big Eden z roku 2000, Selim se zas podílel na tvorbě seriálů jako Manhunt, Myšlenky zločince a Kondor.

Oficiální premiéra na Disney+ je stanovená na 21. 6. 2023.