Už za necelý měsíc se na službě Max (HBO Max) objeví hvězdně obsazená minisérie jménem Režim, ve kterém se hlavní role zhostí Kate Winslet (Avatar: The Way of Water). Služba se proto pochlubila dalším oficiálním trailerem, z něhož je opět zřejmé, že se můžeme těšit na politický thriller, jenž bude okořeněný i komediálními prvky. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Winslet si v nadcházející sérii zahraje diktátorku fiktivní evropské autoritářské země, se kterou to jde z kopce. Sledovat tak budeme diktátorčiny dny v rámci jednoho roku její vlády, která se dost možná chýlí k neslavnému konci, protože režim se nachází na pokraj rozpadu. Svou moc se ale rozhodne udržet. A to za jakoukoliv cenu.  

Tvůrcem minisérie je Will Tracy, který psal i pro slavný seriál Boj o moc (2018). O režii jednotlivých epizod se postarali Stephen Frears (Královna) a Jessica Hobbs (Koruna).

Dále se v sérii objeví herci jako Matthias Schoenaerts, Hugh Grant, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough a Donald Sage Mackay.

Oficiální premiéra na službě Max je stanovená na 3. 3. 2024.