Někdy během letoška se dočkáme pokračování slasher hororu Medvídek Pú: Krev a med, ve kterém se zvířecí kamarádi Kryštůfka Robina (Scott Chambers) ze Stokorcového lesa přemění na vraždící stvůry. A na světě máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Na scénu se tak vrací nejenom Pú a Prasátko, ale i další známé postavy, jmenovitě Sova a Tygr. Společně se tak vydají do městečka Ashdown, kde Kryštůfek přebývá. Svému bývalému lidskému kamarádíčkovi se hodlají krutě pomstít za to, že odhalil jejich existenci. Městečko proto čeká pěkně divoká noc, během které poteče červená. Z traileru je vidno, že snímek bude mít tentokrát o něco větší rozpočet, zda se mu ale podaří dosáhnout podobného finančního úspěchu, který zaznamenal jeho předchůdce, se necháme překvapit. 

O scénář a režii se opět postaral Rhys Waterfield, pro něhož se masakrování vzpomínek na dětské hrdiny stalo takovým menším koníčkem. Dohlížet bude například i na tvorbu hororového Pinocchia.

Dále se ve filmu objeví herci jako Tallulah Evans, Simon Callow, Alec Newman, Peter DeSouza-Feighoney, Marcus Massey, Nicola Wright, Chrissie Wunna a Ash Tandon.

Film dorazí někdy během letoška