Rok 2022 byl pro Pinocchia významným. Nejenže jsme se dočkali Disneyho hrané předělávky jeho slavného animovaného titulu, ale svou vlastní (a lepší) verzi představil také Guillermo del Toro. Ve výrobě však máme ještě jednoho Pinocchia, tentokrát však takového, na něhož byste své děti raději brát neměli. Někdy v budoucnu bychom se totiž měli dočkat filmu jménem Pinocchio: Unstrung, na který bude dohlížet studio Jagged Edge Productions a režisér Rhys Frake-Waterfield.

Že vám ta jména něco říkají? Není divu, zmíněný filmař totiž natočil slasher horor Medvídek Pú: Krev a med (2023), ve kterém se slavný a sympatický méďa změnil ve vraždící monstrum. S Pinocchiem nás zřejmě čeká něco podobného. Server Bloody Disgusting každopádně zveřejnil kresbu, která by mohla odhalovat, jak vlastně bude slavná loutka v chystaném titulu vypadat. 

Zatím není známo, kdo všechno si ve filmu zahraje, stejně tak ani neznáme jméno režiséra. Výše zmíněný server ale hlásí, že přesně to by nám mělo studio Jagged Edge Productions odhalit už brzy. Rhys Frake-Waterfield se na projektu každopádně podílí jako jeden z producentů.

První klapka by měla padnout někdy v létě, pokud vše půjde podle plánu, tak snímek by měl premiérovat ještě někdy během letoška. O samotném ději zatím nevíme zhola nic, ale na Pinocchia zřejmě čeká o něco zvrácenější dobrodružství, kde o krev a násilí nebude nouze. 

Výše uvedená kresba se má údajně také objevit v závěrečných titulcích k chystanému pokračování na Medvídka Pú: Krev a med, které má premiérovat příští měsíc. Kromě titulárního medvídka se v něm objeví také další zvířátka ze Stokorcového lesa, jmenovitě Tygr a Sova.

Připomene také, že Jagged Edge Productions chystají i hororovou verzi Petra Pana a Bambiho, a to skrze tituly Peter Pan's Neverland Nightmare a Bambi: The Reckoning.