Už za pár týdnů bude na Disney+ premiérovat nová hraná předělávka klasického animáku, která nás tentokrát vezme do kouzelné Země Nezemě. Snímek Peter Pan & Wendy se proto pochlubil dalším oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

V něm Wendy Darling (Ever Anderson) a její dva bratři John (Joshua Pickering) a Michael (Jacobi Jupe) jedné noci polapí jakési podivné stvoření, ze které se samozřejmě vyklube stará dobrá Zvonilka (Yara Shahidi). Následně ale dorazí také hlavní hrdina celého příběhu, kterým je věčné dítě Petr Pan (Alexander Molony). Ten následně trojici sourozenců vezme s sebou do zmíněné Země Nezemě, která vyloženě splněným snem pro každé dítě. Nemusí se chodit do školy, brzo spát a hlavně zde nebudou muset nikdy čelit útrapám dospělosti. V oné kouzelné říši ale nejsou sami, protože si na ně už brousí svůj hák kapitán Hook (Jude Law).

Nová upoutávka nám tak ukáže více scén s padoušskými piráty, přičemž musíme říct, že to je zatím zcela jednoznačně nejzajímavěji vyhlížející část z celé nadcházející podívané. Trailer nám taktéž ukáže Tiger Lily (Alyssa Wapanatâhk), dceru místního indiánského náčelníka a Panovu věrnou přítelkyni. Celkově se tak mohou diváci těšit na ten samý příběh, kterého jsme byli svědky i v původním animáku, čest by ale měl dělat i původní předloze od J.M. Barrieho.

Pokud bychom měli zmínit ještě jednu lákavou věc na celém snímku, tak je to režisér David Lowery, který například stojí za parádním Zeleným rytířem (2021) a dalšími krapet náročnějšími filmy. Tak trošku tudíž doufáme, že snímek bude mít pod jeho vedením o něco unikátnější duši, čímž by se mohl odlišit od valné většiny dalších Disneyho remaků. Každopádně se necháme překvapit. 

Kromě Loweryho pracoval na scénáři také jeho dlouholetý spolupracovník Toby Halbrooks, který působil jako producent například pro zmíněného Zeleného rytíře.

Dále si ve snímku zahrají herci jako Jim Gaffigan, Noah Matthews Matofsky, Sebastian Billingsley-Rodriguez, Kelsey Yates, Florence Bensberg, Skyler Yates a Caelan Edie.

Oficiální premiéra na Disney+ je stanovená na 28. 4. 2023.