Už za necelý měsíc se dočkáme slibně vyhlížejícího thrilleru podle skutečné události jménem Boston Strangler, kterému nedávno vyšel první oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh nás tak zavede do ponurého Bostonu 60. let, na který padl stín strachu. Po jeho ulicích se totiž potuluje hrozivý sériový vrah žen, který dostal přezdívku Boston Strangler. Hlavní hrdinkou se tak stává Loretta McLaughlin (Keira Knightley), reportérka deníku Record-American, která se stává první novinářkou, jež dokázala odhalit spojitost mezi jednotlivými vraždami. Ke sledování této slibné stopy se následně připojuje také Jean Cole (Carrie Coon), přičemž společnými silami se tak pokusí odhalit pravdu o identitě hrozivého vraha. Nejenže budou svým pátráním riskovat vlastní životy, ale taktéž se budou muset potýkat s téměř každodenní dávkou sexismu a misogynie, která byla v oné době běžná. 

Skutečný Boston Strangler se jmenoval Albert DeSalvo, přičemž oficiálně zavraždil 11 lidí, ale předpokládá se, že skutečný počet byl o něco vyšší. Ve filmu by si ho měl zahrát David Dastmalchian, hvězda ze snímků jako Duna, Sebevražedný oddíl a Temný rytíř.

ABC Audio, divize ABC News, vydá před premiérou filmu doprovodný kriminální podcast, který se na řádění bostonského vrahouna zaměří. Třídílnou sérii bude moderovat oceňovaný novinář a bývalý reportér pro Boston Globe jménem Dick Lehr, který se s Lorettou McLaughlin znal. Podle tiskové zprávy se podcast ponoří do historie a tragického osudu obětí spojených s případem Boston Stranglera a prozkoumá, proč tyto půlstoletí staré vraždy stále veřejnost tak fascinují. Jedním z producentů filmu se také stal legendární režisér Ridley Scott. 

O scénář a režii filmu se postaral Matt Ruskin, který je například zodpovědný za oceňované drama Crown Heights z roku 2017.

Dále se ve filmu představí herci jako Robert John Burke, Alessandro Nivola, Morgan Spector, Bill Camp a Chris Cooper.

Oficiální premiéra na Disney+ je stanovená na 17. 3. 2023.