Studio Paramount nám na aprílový den nadělí zbrusu nový a hvězdně obsazený akční thriller, který ponese název The Contractor. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. A jelikož s jedná o snímek, na kterém dělali producenti filmové série Johna Wicka, tak se opravdu máme na co těšit. Příběh se zaměří na schopného seržanta jménem James Harper (Chris Pine), který je však jednoho dne ze služby propuštěn a zbaven veškerých privilegií. Na nějaký poklidný a zajištěný důchod armádního veterána tak může zapomenout. Harper ale má rodinu, kterou musí nutně finančně zajistit. Z částečného zoufalství se proto rozhodne připojit k soukromé žoldácké organizaci, která by mu peníze mohla zajistit. 

A i když se to zprvu zdá jako dobrý nápad, hned během první mise Harper zjistí, že na něj někdo ušil léčku. Brzy se tak stane cílem k zabití pro většinu dalších členů oné žoldácké organizace, která najednou touží po jeho smrti. Harper se tak zaplete do tajemného spiknutí, do kterého se vší pravděpodobností spadají i některé jeho kontakty z armády. Musí proto zůstat naživu dostatečně dlouho na to, aby mohl zjistit, co přesně je příčinou onoho honu, který na něj byl uspořádán. Stejně tak i zjistit motiv těch, kteří ho zradili. A i když je Harper velice schopným bojovníkem, kterého se nepůjde zbavit jen tak lehce, stále má jednu slabinu. A tou je jeho rodina. 

Snímek zrežíroval švédský filmař Tarik Saleh, který v roce 2017 světu představil povedený krimi thriller Případ Nile Hilton. Scénář zas vznikl podle J. P. Davise, který je zas zodpovědný za filmy jako Fighting Tommy Riley a Soused. V hlavních rolích se také představí herečtí sympaťáci jako Ben Foster a Kiefer Sutherland. Kromě nich se ve snímku také dočkáme herců jako Gillian Jacobs, Fares Fares, Eddie Marsan, JD Pardo Florian Munteanu. Oficiální premiéra je stanovená na 1. 4. 2022.