Už za tři týdny se dočkáme poměrně zajímavě vyhlížejícího thrilleru jménem The Tutor, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahraje Noah Schnapp, hvězda z veleúspěšného seriálu Stranger Things. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na soukromého učitele jménem Ethan (Garrett Hedlund), který učí především mladé lidi z bohatých rodin. Není tudíž vůbec divu, že momentálně zažívá šťastné období. Dělá práci, která ho baví, topí se v penězích a má milující manželku (Victoria Justice), jež je navíc těhotná. Pak ale začne vyučovat mladíka jménem Jackson (Schnapp), který je synem jakéhosi miliardáře z New Yorku. Z nějakého důvodu ale o něm Jackson nemůže mluvit. Zprvu bude spolupráce mezi oběma muži probíhat hladce, ale po čase si Ethan začne uvědomovat, že z Jacksona je z nejasného důvodu nervózní. 

Věci začnou zacházet do ještě podivnějších rovin ve chvíli, kdy se Jackson začne Ethana vyptávat na jeho rodinu. Obzvlášť ho ale překvapí, když se ho zeptá na jeho dosud nenarozené dítě, o jehož existenci by ale Jackson neměl mít potuchy. Ethanova nervozita se začne zvětšovat poté, co si uvědomí, že Jackson ho začal sledovat v podstatě na každém kroku. Jako by jím snad byl posedlý. Ethanovi nakonec evidentně rupnou nervy a zlostně Jacksonovi nařídí, aby si už konečně dal pohov. Ale samozřejmě se stane přesný opak.

Ethan je jednoho dne náhle obviněn z toho, že Jacksona napadl, čímž mu začne hrozit, že přijde o svou dobře placenou práci. I tak si ale Jackson nehodlá dát pohov. Věci nakonec začnou natolik eskalovat, že stále zoufalejší Ethan začne Jacksonovi zcela otevřeně vyhrožovat násilím. Z jakého důvodu ale má mladého, podivného a patrně i zlovolného muže pořád v patách? 

O režii snímku se postaral Jordan Ross, původně producent, který v této pozici například dohlížel na dokumentární seriál Napsáno životem (1998). Je taktéž autorem scénáře ke krimi thrilleru Dopad (2017). Scenáristou pro The Tutor se zas stal Ryan King.

Kromě výše zmíněných se ve filmu také dočkáme herců jako Jonny Weston, Kabby Borders, Michael Aaron Milligan a Joseph Castillo-Midyett.

Oficiální premiéra ve vybraných kinech je stanovená na 24. 3. 2023.