Příští měsíc se na Netflixu dočkáme nové znepokojivé podívané jménem The Strays, která tak trochu připomíná povedený horor Neutečeš z roku 2014. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Neve Williams (Ashley Madekwe), která má vyloženě perfektní život. Má hezkou rodinu, krásný dům na předměstí a naplňující práci na místní soukromé škole, díky které je skvěle finančně zajištěná. Všechno se zdá být v naprostém pořádku. To se ale brzy změní, protože jednoho dne se do jejího života začne vkrádat hrozba, která může všechno to štěstí spláchnout do záchoda. Neve začnou konstantně sledovat dvě neznámé osoby, přesněji jakýsi muž a žena. Nejpodivnější na tom celém ale je, že je patrně vidí jenom ona. A jak čas plyne, Neve na oba dva cizince začne narážet čím dál častěji. 

Začne se proto domnívat, že obě dvě osoby nemají žádné dobré úmysly, v rámci čehož se začne bát nejenom o sebe, ale i o zbytek své rodiny.

Podle traileru je ale zřejmé, že oba cizinci nepronásledují Neve bezdůvodně. Jak se zdá, naše hrdinka drží ze své minulosti určité tajemství, se kterým se nikdy nepodělila ani se svým manželem. Způsobila snad oběma stalkerům nějakou křivdu, kvůli které si umínili, že jí nyní budou dělat za života peklo? A co když jsou oba dva jen výplodem její fantazie, přičemž ona sama prostě jen začíná přicházet o rozum? Ať už to bude jakkoliv, oba dva cizinci eventuálně Neve konfrontují. A nebude to vůbec hezké. 

O scénář a režii se postaral herec Nathaniel Martello-White, pro něhož bude snímek celovečerním režijním debutem.

Dále se v filmu objeví herci jako Justin Salinger, Caroline Martin, Michael Warburton, Bukky Bakray, Alfredo Tavares, Samuel Paul Small a Maria Almeida.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 22. 2. 2023.