Už v parádním hororu Děsivé dědictví (2018) nám americký herec Alex Wolff dokázal, že mu herectví jde. A v půlce letošního října s ním vyjde zbrusu nový thriller ze školního prostředí jménem The Line, který uvede společnost Utopia. Na světě už máme i první upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Herec si zahraje protagonistu jménem Tom, který byl díky stipendiu přijat na univerzitu, v rámci čehož se zoufale snaží vymanit se z chudých poměrů své rodiny. Následně ho zaujmou sliby místního studentského bratrstva KNA, díky němuž by mohl Tom na škole získat vysoké společenské postavení a kontakty na úspěšné absolventy, kteří by mu mohli do budoucna pomoci. Nicméně poté, co začne randit se spolužačkou Annabelle (Halle Bailey), která se nachází mimo jeho sociální kruh, a zaplete se do manipulativních intrik prezidenta bratrstva (Lewis Pullman), jež se týkají šikany nových členů, Tom se ocitne v nebezpečné hře ambicí.

Mohla by se z toho vyklubat podobná podívaná, kterou byl i povedený švédský snímek Zlo mezi námi (2003) od Mikaela Håfströma. Tak uvidíme. 

O scénář a režii se postaral Ethan Berger, pro něhož bude film celovečerním debutem.

Dále se ve snímku objeví herci jako Bo Mitchell, Austin Abrams, Nicholas Basile, Graham Patrick Martin, Will Ropp, Angus Cloud, Mason Roberts, Drew Pipkin, John Malkovich, Cheri Oteri, Scoot McNairy, Dean Denton a další.

V amerických kinech od 18. 10. 2024, zda se film dostane i k nám, zatím není známo.