Sympaťák Freddie Prinze Jr., kterého můžeme znát třeba jako hranou verzi Freda ze Scooby-Doo (2002), případně i jako hlas Iron Bulla z Dragon Age: Inquisition, si zahraje hlavní roli v chystaném thrilleru jménem The Girl in the Pool. Venku už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Herec si zahraje Thomase, který v den svých narozenin začne čelit náležitě zapeklité situaci. Svou milenku totiž nalezne mrtvou v bazénu. Kvůli obavám z katastrofálních následků, které by mohly zničit celou jeho rodinu, se proto rozhodne její smrt utajit a tělo na nějaký čas schovat. Rázem ale udeří zákon schválnosti, protože jeho blízcí pro něj dnes uspořádali překvapivou narozeninovou oslavu, tudíž Thomas nemůže mrtvé tělo milenky přesunout jinam. V rámci toho bude čelit řadě problémů, včetně i příjezdu milenčina manžela, který svou ženu hledá. Jak se z této šlamastiky Thomas dostane? 

O režii se postarala herečka Dakota Gorman, jejímž celovečerním režijním debutem bylo komediální drama Natural Disasters (2020). Scénář si vzal na starost Jackson Reid Williams.

Dále se ve snímku objeví herci jako Monica Potter, Kevin Pollak, Gabrielle Haugh, Brielle Barbusca, Suteara Vaughn, Rushi Kota, Tyler Lawrence Gray a Jaylen Moore.

Film bude uveden na VOD 26. 7. 2024.