Na konci měsíce se na Netflixu dočkáme nového britského krimi seriálu, který ponese název Stay Close. Bude se jednat o adaptaci stejnojmenného bestselleru od Harlana Corbena, který už s Netflixem v minulosti několikrát spolupracoval. Psychologický thriller nám svým dějem dokáže, že pokud se někdo začne šťourat v naší minulosti, ze které následně začne vytahovat na světlo světa nejrůznější tajemství, může to pro naši budoucnost mít katastrofální následky. V případě seriálu Stay Close to ale zajde ještě dál. V něm se totiž dočkáme řady záhadných zmizení osob, které má pravděpodobně na svědomí sériový vrah. 

Seriál se tak zaměří na čtyři postavy, jejichž osudy se budou postupem času prolínat. První z nich je Megan (Cush Jumbo). Normální a milá matka z předměstí, která si žije spokojeným životem se svou rodinou. Kdysi ale vedla mnohem nemravnější život. A to nejčastěji ve striptýzových barech, kde byla pro mnohé oblíbenou „atrakcí“. Další postavou je Ray (Richard Armitage). Ten kdysi aspiroval na to stát se profesionálním a uznávaným dokumentárním fotografem, ale nakonec se z něho stal jen fotoreportér bulvárního plátku. Další bude Lorraine (Sarah Parish), žena s tajemnou minulostí, která má vazby na Megan. Jednoho dne se opět objeví v jejím životě, čímž dá do chodu nezvyklou sérii událostí. A jako poslední se představí Broome (James Nesbitt), detektiv, který je přímo posedlý jistým případem, u něhož však nelze nalézt žádné další stopy. 

Režie osmidílného seriálu se ujali David O´Hara a Lindy Heymann. O scénář se zas postarali Daniel Brocklehurst a Lawrence Kasdan, který je známý především svou prací na Star Wars filmech. Sám Harlan Corben však na seriál dohlížel také, kromě toho, že pomáhal se scénářem, se představí i v roli jednoho z producentů. Premiéry seriálu se dočkáme 31. 12. 2021.