Filmoví nadšenci, zbystřete! Studio A24 nám totiž už za měsíc nadělí svůj nový a slibně vyhlížející snímek jménem Sharper, který se může chlubit i parádním obsazením. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zkušeného podvodníka jménem Max (Sebastian Stan), jehož matka Madeline (Julianne Moore) si začala románek s mocným miliardářem Richardem Hobbsesem (John Lithgow). To se však Maxovi patrně ani trochu nezamlouvá, proto se rozhodne vymyslet sofistikovaný plán, v rámci kterého by mohl získat i pořádné prašule. Následně se tak sejde se svou atraktivní parťačkou Sandrou (Briana Middleton), pro kterou bude mít speciální úkol. Bude muset získat důvěru Hobbesova syna Toma (Justice Smith) a následně ho svést. 

Hobbs totiž nemá se svým synem úplně nejlepší vztah. Původně si myslel, že mu přenechá celou svou společnost, ale na to ho začal považovat za příliš křehkého a slabého. A přesně toho chce určitým způsobem využít Max. Jeho vztah k vlastní matce se však postupně začne zhoršovat také, čehož si všimne i sám Hobbs, který tomu chce učinit přítrž. A jak čas plyne, Max začne matku podezírat, že se ho chce zbavit. O to větší tak začne mít motivaci uskutečnit svůj tajemný plán.

Jaký ale bude přesně jeho cíl? To zatím ve hvězdách, můžeme se ale být jistí, že nic není takové, jak se na první pohled zdá. A věci nakonec pro všechny dobře nedopadnou, což si v traileru uvědomuje i sám Max. 

Režii filmu si vzal na starost Benjamin Caron, který například natočil několik epizod pro seriály jako Wallander, Koruna a Andor. O scénář se postarali Brian Gatewood a Alessandro Tanaka.

Dále se ve snímku objeví herci jako Darren Goldstein, Quincy Dunn-Baker, Lucy Taylor, Josh Drennen a Blaise Corrigan.

Oficiální premiéra na Apple TV+ je stanovená na 17. 2. 2023.