Home invasion thrillery a horory stále ještě nevymřely, ale co když se z opravdového padoucha vyklube váš vlastní dům? O něčem podobném by měl pojednávat nadcházející thriller jménem Motion Detected, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh by se měl zaměřit na mladou ženu jménem Eva (Natasha Esca), která se ještě stále pořádně nevzpamatovala z hrozivé události, k níž došlo v jejím domově v Mexico City. Jedné noci k ní domů totiž vpadl jakýsi útočník, který ji málem připravil o život. Následně se proto se svým manželem Miguelem (Carlo Mendez) rozhodne přestěhovat do Los Angeles. A to rovnou do domu ve velice bezpečné a klidné lokaci. Ale i přestože se na první pohled zdá, že manželský pár našel to nejideálnější místo k životu, samozřejmě zde bude háček. Následně vyjde najevo, že člověk, který v domě žil před nimi, za záhadných okolností zmizel. 

Z traileru je zřejmé, že Eva se i tak cítí v domě nesvá. O to horší pro ni bude, když jí Miguel oznámí, že se musí na nějaký čas vrátit do Mexico City. Eva, kterou začnou soužit noční můry ze zmíněného vloupání, tak zůstane v domě sama. Jistou „společnost“ jí ale bude dělat domácí bezpečnostní systém s umělou inteligencí, o kterém však Eva začne po čase přemítat, zda jí skutečně poskytuje útočiště.

Bezpečnostní systém následně začne manipulovat s jejím životem, analyzovat její nejtemnější obavy a podněcovat její strach. Eva se tak následně dostane do bodu, kdy její noční můry a halucinace začnou stírat hranice mezi realitou a představivostí. A rázem na ni opět čeká další boj o přežití. 

O scénář a režii se postarali Sam Roseme a Justin Gallaher, pro které bude snímek celovečerním debutem. Budeme proto držet palce, aby jim jejich první dílko dopadlo na jedničku!

Dále si ve snímku zahrají herci jako Bob Clendenin, Roland Buck III, Katelyn MacMullen, Kimberli Flores a Julie Brister.

Snímek dorazí na VOD již 19. 5. 2023.