V roce 2018 jsme se dočkali filmu Pátrání, který divákovi velice originální formou představil investigativní příběh ustaraného otce pátrající po své ztracené dceři. Celý snímek totiž byl odvyprávěn čistě skrze obrazovky notebooků, telefonů a kamer, což na onu dobu byla poměrně unikátní podívaná. A pokud toužíte vidět něco podobného, tak pro vás máme skvělou zprávu. Nedávno totiž vyšel oficiální trailer na snímek jménem Missing, na který se můžete podívat výše.

Tentokrát se příběh zaměří na mladou dívku jménem June (Storm Reid), která si hodlá s přáteli užít dny plné pohody a zábavy, protože její matka (Nia Long) odjíždí se svým novým přítelem na dovolenou do Kolumbie. 

Jak ale běží čas, Junina matka se stále neozývá. Hrdinka se jí tak pokusí kontaktovat sama, ale neúspěšně. Rázem jí dojde, že je něco hodně v nepořádku. Rozhodne se tak sama skrze sociální sítě zjistit, co se vlastně v Kolumbii stalo. A jak její internetové hledání po odpovědích pokračuje, má stále více a více důvodů obávat se o život své matky.

Zdá se totiž, že její nový přítel patrně žádným Mirkem Dušínem nebude. A co hůř, později se dozví, že její matka byla pravděpodobně někým unesena. Junino digitální pátrání ale tak s sebou přinese víc otázek než odpovědí. Navíc zjistí, že její matka před ní celou dobu držela jakési velké tajemství, které může být důvodem jejího zmizení. 

O scénář a režii se postarali Nicholas D. Johnson a Will Merrick, oba dva pracovali jako střihači na výše zmíněném filmu Pátrání.

Dále se ve snímku představí herci jako Ken Leung, Megan Suri, Amy Landecker, Joaquim de Almeida, Thomas Barbusca, Tim Griffin, Lisa Yamada, Tracy Vilar a Jill Remez.

Oficiální premiéra v našich kinech je stanovená na 23. 2. 2023.