Ještě letos bude do kin uveden nový film s Liamem Neesonem. A zkuste hádat třikrát, v jakém asi bude žánru. Přesně tak, opět se můžeme těšit na další akční thriller, ve kterém se sympatický britský herec ujme role schopného drsňáka. Tentokrát bude řeč o filmu jménem In the Land of Saints and Sinners, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do odlehlého irského městečka Glencolmcille během 70. let, do kterého se uchýlí zabiják Finbar Murphy (Neeson). Ten touží po jediném, nechat svou temnou minulost za sebou a s kariérou zabijáka konečně seknout. Na nějaký odpočinek ale může rovnou zapomenout. 

Do městečka totiž dorazí trojice nebezpečných teroristů, které vede nekompromisní Doireann (Kerry Condon). Nepřijeli však na žádnou dovolenou, ve skutečnosti se snaží najít Finbara, aby se mu za něco pomstili. A je jasné, že to nějakým způsobem souvisí s jeho temnou minulostí.

Podle traileru se zdá, že trojce začne terorizovat celé městečko, patrně z toho důvodu, aby Finbara přinutila vylézt z úkrytu. Začíná tak nemilosrdná hra kočky s myší, na jejímž konci bude jednoznačně někdo ponechán v kaluži krve. 

O scénář a režii se postaral Robert Lorenz, který už s Neesonem natočil thriller Poslední výstřel (2021).

Dále se ve snímku objeví herci jako Ciarán Hinds, Jack Gleeson, Colm Meaney, Sarah Greene, Desmond Eastwood, Conor MacNeill a Mark O'Regan.

Snímek by měl dorazit do světových kin někdy během podzimu.