Netflix přednedávnem zveřejnil zbrusu nový trailer na thriller s názvem I Came By, na který se můžete podívat výše. Příběh nás zavede do ulic Londýna, ve kterých po zdech často sprejuje graffiti mladý aktivista jménem Toby (George MacKay). Ten se zároveň kamarádí s Jayem (Percelle Ascott), taktéž aktivistou, jehož oblíbeným koníčkem je čmárat po domech nejbohatších lidí v Anglii. Společně si tak vyhlídnou další ,,oběť“. Tou se stane bývalý soudce Hector Blake (Hugh Bonneville), který je stále velkým miláčkem veřejnosti. Toby se tak jednoho dne rozhodne, že pronikne do soudcova domu, aby mu tam mohl zanechat vzkaz. Při vstupu do sklepa ale narazí na hrozivé tajemství. 

Toby najde v domě důkazy v podobě různých fotek a dopisů o tom, že soudce Blake patrně zas tak velký Mirek Dušín nebude. Ten si ale samozřejmě všimne, že se mu do domu někdo vloupal. A následně mu dojde, že aby mohl uhájit svou dobrou pověst, bude se muset uchýlit k drastičtějším metodám, které jdou za hranice zákona. Sám Toby se tak zaplete do komplikované a nebezpečné hry, které nejenže pořádně nerozumí, ale také by ho mohla stát život. Svými činy také ohrozí své blízké, včetně své matky. Co všechno Toby v domě našel? A jaká hrozivá tajemství Blake ukrývá? To se budeme muset nechat překvapit. 

O scénář a režii se postaral oceňovaný filmař Babak Anvari, který v roce 2017 vyhrál cenu BAFTA za snímek Zahaleni stínem. A to v kategorii Výjimečný debut britského scénáristy, režiséra nebo producenta. Ve snímku si dále zahrají herci jako Kelly Macdonald, Varada Sethu, Antonio Aakeel, Paddy Wallace, Amerjit Deu, Micky McGregor a Michelle Thomas.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 31. 8. 2022.