Na začátku léta nám studio Redbud nadělí zbrusu nový hororový thriller, který ponese název Frank & Penelope. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se (jak už je z názvu patrné) zaměří na dvojici mladého a zamilovaného páru. Ten tvoří drsňácký kriminálník Frank a striptérka Penelope. Oba dva se tak společně vydávají na dlouhou cestu do neznáma, na které nejenomže poznávají nové a vzrušují věci, ale taktéž prchají před zákonem. Jednoho dne dorazí do jakéhosi motelu daleko v poušti, u kterého je taktéž menší restaurace. Frank a Penelope se v motelu ubytují, přičemž následně se rozhodnout onu restauraci vykrást. Místo radosti z peněz je ale čeká pěkně hrozivá noční můra, která je může stát život. 

Mladý pár totiž netuší, že majitel motelu a restaurace je šílený kanibal a náboženský fanatik, který drží partu se svou sadistickou rodinou. Majitel s Frankem a Penelope tak začne hrát své hrozivé a zvrhlé hry. A jak se zdá, Frank a Penelope nejsou jedinými nešťastníky, kteří je musí podstoupit. Oba dva hrdinové však nemají na výběr. Pokud nebudou hrát podle pravidel, jejich dobrodružná cesta skoční krutou smrtí. Se vší pravděpodobností nás tak čeká hororovější verze Bonnie a Clyde, ve které se možná objeví motivy nejenom ze sérií jako Hory mají oči a Texaský masakr motorovou pilou, ale i z filmů jako Slunovrat a Saw. 

O scénář a režii se postaral americký herec Sean Patrick Flanery, jenž se například také podílel na tvorbě akčního dramatu Born a Champion z minulého roku, kde si i sám zahrál. Frank & Penelope tak bude jeho režisérským debutem. V hlavních rolích se představí Kevin Dillon, Billy Budinich, Caylee Cowan, Donna D'Errico, Johnathon Schaech, Sonya Eddy a Lin Shaye.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 6. 2022.