Sympatická havajská herečka Maggie Q už díky titulům jako Mission: Impossible III (2006), Nikita (2010) a Pomsta (2021) několikrát dokázala, že umí s elegancí a půvabným charismatem slušně nakopávat padoušské zadky. Něco podobného nám předvede v nadcházejícím thrilleru Fear the Night, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává Tess (Maggie Q), veteránka z války v Iráku, se kterou si rozhodně není radno zahrávat. Jednoho dne se rozhodne oslavit sestřinu rozlučku se svobodou, k níž má dojít v rodinném domě daleko od ruchu velkoměsta. Takže samozřejmě se jedná o ideální místo pro neznámé útočníky, kteří pro dámy chystají velice nemilé překvapení. Jakmile během oslavy proletí oknem šíp, který se zabodne do jednoho z hostů, rázem začne jít všechno od desíti k pěti. 

Jak se zdá, domov napadla nebezpečná skupina lupičů, která v něm chce najít ukryté bohatství. Ale v rámci toho musí zlikvidovat veškeré svědky. Jedinou nadějí na záchranu se tak stává Tess, která využije své zkušenosti z bitevního pole, aby útočníky zastavila. K tomu ale bude potřebovat pomoc oslavenkyň, které jsou z celé situace samozřejmě náležitě vyděšené. Pokud se ale lupičům společně nepostaví, žádná z nich se nedožije rána.

Těšit se tak můžeme na tradiční survival thriller, který bude sice asi silně předvídatelný, ale na nějaký ten poklidný sobotní večer by to mohla fajn zábava. 

O scénář a režii se postaral Neil LaBute, který stojí za slavnou komedií Sestřička Betty (2000) a nechvalně proslulým a nenáviděným Rituálem (2006) s Nicolasem Cagem.

Kromě výše zmíněné herečky se ve filmu objeví také James Carpinello, Gia Crovatin, Highdee Kuan, Ito Aghayere, Laith Wallschleger a Travis Hammer.

Snímek dorazí na VOD již 21. 7. 2023.