Pokud jste fanoušci Mela Gibsona, jehož mimochodem již brzy uvidíme také v seriálovém prequelu Johna Wicka, možná byste mohli dát šanci nadcházejícímu thrilleru jménem Desperation Road, kterému nedávno vyšel první oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh by se měl točit kolem Russella Gainese (Garrett Hedlund), bývalého trestance, kterého právě pustili z vězení, v rámci čehož chce se svým životem začít znovu. Pomoc proto hledá u svého otce Mitchella (Gibson), který žije na farmě v Mississippi. Na Russella ale čeká osudné setkání. A to s ženou jménem Maben (Willa Fitzgerald), která se svou malou dcerkou před něčím utíká. 

Jelikož je ale z Russella už dobrák, rozhodne se Maben pomoci. Podle traileru se zdá, že ji vezme právě do domova svého otce, který se zdá být ideálním místem pro její ochranu. Po Maben však nepátrá pouze policie, ale také banda ozbrojenců, se kterými evidentně budou muset Russell a Mitchell změřit síly.

Snímek bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy z roku 2017, kterou napsal Michael Farris Smith. Trailer toho možná ze svého hlavního děje vyzrazuje až příliš, ale kdo ví, třeba se nakonec bude jednat o solidní a napínavý thriller. 

O režii se postarala herečka Nadine Crocker, která minulý rok natočila také drama Continue. O scénář se zas postaral sám autor původní knižní předlohy, tedy Michael Farris Smith.

Dále se ve snímku představí herci jako Ryan Hurst, Shiloh Fernandez, Kat Foster, Woody McClain, Ella Thomas, Valerie Jane Parker, Paulina Gálvez a Katy Bodenhamer.

Snímek se v digitální distribuci objeví 6. 10. 2023.