Už za necelý měsíc bychom se měli dočkat prvního dílu minisérie jménem The Continental, která nás zavede zpět do zabijáckého světa Johna Wicka. Stanice Peacock proto nedávno vydala minutový klip, ve kterém se dočkáme nejenom nových scén, ale i komentáře od samotných tvůrců. Jak už dlouho víme, minisérie The Continental nás zavede do stejnojmenného newyorského hotelu pro zabijáky Vysokého stolu během 70. let.

Hlavní postavou se tentokrát stane mladý Winston Scott (Colin Woodell), který však ještě šéfem zabijáckého hotelu nebude. Ten patrně povede mocný Cormac (Mel Gibson), který odhalí, že mu Winstonův bratr Frankie (Ben Robson) ukradl něco nesmírně důležitého. A po Winstonovi bude chtít, aby to získal zpátky. Zdá se ale, že Winston nehodlá svého bratra jen tak zradit. 

Nový klip mimo jiné láká také na přítomnost mladého Charona (Ayomide Adegun), který se ve filmové sérii o Johnovi samozřejmě stane Winstonovým dobrým přítelem a spojencem. Ovšem v době, kdy se bude minisérie odehrávat, patrně budou na opačných stranách bojiště. Tak uvidíme, co Charona vlastně přiměje s Winstonem spojit síly.

Venku už nějakou dobu máme i vůbec první oficiální trailer, který nevypadá vůbec špatně. Jistě, z vizuálního hlediska vypadají filmy s Johnem podstatně lépe, ale třeba bojové sekvence vyhlížejí velice slibně. Tak snad se skutečně máme na co těšit! Mezi další podstatné postavy příběhu budou ještě patřit Frankieho přítelkyně Yen (Nhung Kate), policistka KD (Mishel Prada) a sourozenci Lou (Jessica Allain) a Miles (Hubert Point-Du Jour).

Minisérii si vzali pod palec Greg Coolidge (Jízda švárů), Kirk Ward (Ostrov) a Shawn Simmons (Wayne), kteří zároveň pracovali na scénáři. Na výrobu dohlíželi i veteráni filmové série, to znamená režisér Chad Stahelski a scenáristé Chris Collins a Derek Kolstad.

The Continental bude na stanici Peacock premiérovat 22. 9. 2023, u nás by se minisérie měla objevit na službě Amazon Prime Video.