Na konci měsíce uvede studio Gravitas zbrusu nový thriller jménem Break, který by mohl potěšit mimo jiné i milovníky kulečníku. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává brzký dvacátník jménem Eli (Darren Weiss), který se snaží postarat o svou matku a sestru. Řada nečekaných událostí ho zavede do světa detroitských kulečníkových hal, kde zjistí, že jeho zmizelý otec kdysi býval legendárním hráčem kulečníku. Toto odhalení ho následně přinutí prozkoumat spletitost hry, během čehož začne pořádně poznávat i sám sebe. Brzy ale zjistí, že hraní zas až tak bezpečné nebude. A pokud si nedá pozor, čeká ho stejný osud, který dostihl i jeho otce. Těšit se podle všeho můžeme na příběh, který bude svým stylem hodně připomínat filmařinu z 90. let. 

O režii se postaral Will Wernick, který natočil thrillery jako Úniková místnost (2017), Follow Me (2020) a Safer at Home (2021). Na scénáři spolu s ním pracovali Dikega Hadnot a Spencer Mandel.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jeff Kober, Patricia Belcher, Uriah Shelton, Victor Rasuk, Wendy Braun, Caleb Emery, Evan Shafran, Steve Richard Harris a Rick Fitts.

Snímek bude uveden na VOD 11. 6. 2024.