Pokud máte rádi špionážní thrillery, ve kterých si kočka hraje s myší, tak byste si určitě neměli nechat ujít nadcházející snímek jménem All The Old Knives, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na zkušeného agenta CIA Henryho Pelhama (Chris Pine), který dostane zdánlivě nemožný úkol. Jeden z jeho bývalých kolegů totiž vypustil ven tajnou informaci, což mělo za následek smrt více než stovky lidí. Henryho úkol je tudíž jasný. Musí se vydat na cestu kolem světa, aby mohl odhalit, který bývalý CIA agent za únikem stojí. Jeho pátrání ho tak zavede například do Rakouska, Anglie a Kalifornie, kde se setká se svojí bývalou kolegyní a tehdejší milenkou Celiou Harrison (Thandiwe Newton). A opět to mezi nimi zajiskří. 

I přestože to dva CIA agenti opět dají trochu dohromady, Henry si brzy uvědomí, že určité důkazy nasvědčují tomu, že za onou zradou by mohla stát i Celia. Henrymu už se podařilo rozlousknout mnoho podezřelých, nicméně s Celií to určitě nebude tak snadné. Je zcela jednoznačné, že jeho milenka něco podstatného ví. Ale i tak nechce Henrymu nic vyjevit. Je to všechno jenom jedna velká hra? Nebo je Celia skutečně onou zrádkyní, kterou musí Henry za každou cenu najít? Ať už je to jakkoliv, zkušený agent bude muset zjistit pravdu co nejdříve. Jinak se z jeho vyšetřování stane noční můra, ze které nebude úniku. Snímek bude filmovou adaptací stejnojmenné knihy od Olena Steinhauera, která původně vyšla v roce 2015. 

O režii thrilleru se postaral dánský filmař Janus Metz, který v roce 2017 natočil oceňované sportovní drama Borg/McEnroe. Taktéž natočil jednu epizodu z druhé série parádního Temného případu z roku 2014. O scénář se postaral sám autor původní předlohy Olen Steinhauer, který je také například tvůrcem špionážního seriálu Berlínská mise z roku 2016. Z traileru je taktéž evidentní, že se ve filmu dočkáme hereckých velikánů jako Laurence Fishburne a Jonathan Pryce.

Oficiální premiéra je stanovená na 8. 4. 2022.