Prahnete po nějakém temném a krutém westernu, ve kterém se nikdo s nikým nepáře? V tom případě můžete zkusit dá šanci nadcházející podívané jménem Organ Trail, podle jejíhož názvu už je zřejmé, že o mrtvoly nebude nouze. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Název je ale samozřejmě odkazem na Oregonskou stezku (Oregon trail), jednu z hlavních migračních suchozemských cest ve Spojených státech napříč divokým západem do Oregonu. Právě po ní se nejčastěji vydávaly karavany osadníků, kteří putovali za lepším životem. Tudíž to bylo ideální místo pro různé skupinky nemilosrdných a chamtivých banditů. A přesně jedné takové se dočkáme i v chystaném filmu. Ten se zaměří na mladou ženu jménem Abigail Archer, která cestuje po zmíněné stezce se svou rodinou. Tu ale jedné noci zmasakruje banda zlovolných kovbojů, přičemž Abigail se stane jedinou přeživší. 

Místo pomsty ale touží po jedné jediné věci. Dostat zpátky nejcennější pozemský majetek, kterým je rodinný kůň. Bezbranná Abigail ale bude muset zároveň bojovat o své vlastní přežití, protože i když unikne drápům padoušských a sadistických banditů, stále ještě nebude mít to nejhorší za sebou.

Vůdce banditů (Sam Trammell) se začne bát, že Abigail by mohla k jejich dveřím přivést ochránce zákona, což by znamenalo jejich konec. Jsou proto odhodlaní udělat vše pro to, aby ji zlikvidovali. Podle upoutávky se také zdá, že mladá hrdinka najde spojence, kteří jí s jejím nebezpečným úkolem pomůžou, v rámci čehož budou kulky svištět vzduchem. 

O režii filmu se postaral Michael Patrick Jann, který má zkušenosti především se seriálovou tvorbou. Točil například epizody pro série jako Dobrý doktor (2017), Atypický (2017), Wayne (2019) a Nad ránem (2019).

Dále se ve snímku představí herci jako Olivia Grace Applegate, Clé Bennett, Zoé De Grand Maison, Nicholas Logan, Mather Zickel a Jessica Frances Dukes.

Snímek bude uveden na VOD 12. 5. 2023.