Příští měsíc se můžeme těšit na skromný survival thriller jménem Distress Signals, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Caroline (Christine Nyland), která se se svými přáteli vydá do hlubokých amerických lesů. K její smůle ale Caroline během cesty spadne ze strmé skalní stěny, čímž si nejenom vykloubí rameno, ale také se ztratí lidem, se kterými do lesa přišla. Volání o pomoc nepomáhá. A její přátelé ji patrně hledají na zcela odlišných místech. Ztracená Caroline si tak bude muset vystačit s věcmi, které táhne ve svém batohu, a také se vším užitečným, co jí nabídne divočina okolo. Nebude to ale vůbec snadný úkol, protože s faktem, že bude muset přežívat několik dní v lese zcela na vlastní pěst, rozhodně nepočítala. 

Její největší nadějí je vysílačka, se kterou se konstantně snaží vysílat nouzové signály. Při jejích cestách divočinou se tak bude muset vypořádávat s chladnou nocí, nedostatkem jídla a divokými zvířaty, která v Caroline mohou rozpoznat snadnou kořist. Z traileru je patrné, že mladá žena bude muset takto přežívat minimálně po jeden celý týden. V rámci toho si z vysílačky udělá určitou verzi deníku, plus v rámci akceptování svého osudu si začne užívat maličkosti, které souvisejí s jejím přežíváním v divočině. Následný výstřel na konci traileru ale naznačuje, že další lidská bytost je nedaleko. Je ale skutečně rozumný nápad se ji pokoušet hledat?

O scénář a režii se postarali jak Terence Krey, tak i sama představitelka Caroline, tedy Christine Nyland. Oba dva už společně pracovali na hororu An Unquiet Grave, který vyšel v roce 2020. Dále si ve filmu zahrají herci jako Jonathon Strauss, Stephanie Hains, Donna Maria Wood a Christian Nilsson.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 8. 2022.