Služba Apple TV+ se nedávno pochlubila novým trailerem na nadcházející seriál jménem The Last Thing He Told Me, ve kterém se v hlavních rolích objeví držitelka Zlatého glóbu Jennifer Garner a představitel Jaimeho Lannistera ze Hry o trůny, tedy Nikolaj Coster-Waldau. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Seriál bude adaptací stejnojmenného bestselleru z roku 2021, který napsala Laura Dave. Příběh se zaměří na ženu jménem Hannah (Garner), která si žije šťastným a spokojeným životem se svým manželem Owenem (Coster-Waldau), který má ještě z minulého manželství puberťáckou dceru. Jednoho dne ale Owen zcela bez vysvětlení zmizí neznámo kam. Hannah ale po sobě zanechá zprávu, v níž stojí pouze dvě jediná slova: Ochraňuj ji. A Hannah je rázem jasné, že Owen tím má na mysli svou dceru Bailey (Angourie Rice). Ale před čím přesněji potřebuje vlastně ochránit? 

Ať už je pravda jakákoliv, Hannah to rozhodně nebude mít jednoduché, protože s Bailey nemá úplně nejlepší vztahy. Sama se ale posléze pustí do vlastního pátrání po pravdě. Po Owenovi však jakoby se slehla zem. Následně přijde na scénu policie, podle které Owen celou dobu nebyl tím, za koho ho Hannah považovala. Je snad možné, že se jedná o nějakého hledaného zločince?

Toť samozřejmě otázkou, to ale Hannah a nakonec ani Bailey nezastaví v tom, aby ve svém pátrání pokračovaly. Problémy se však začnou vynořovat ve chvíli, kdy začnou pokládat příliš mnoho otázek nesprávným lidem, což je následně začne ohrožovat na životě. 

Jednou z tvůrkyň a hlavních scenáristek se stala přímo Laura Dave, autorka původní předlohy. Seriál s ní povede talentovaný Josh Singer, který je držitelem Oscara za drama Spotlight (2016). Taktéž napsal scénář pro snímky jako Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) a První člověk (2018).

Dále se v seriálu objeví herci jako Aisha Tyler, Geoff Stults, John Harlan Kim, Matt Craven, Tyner Rushing a Augusto Aguilera.

Oficiální premiéra na Apple TV+ je stanovená na 14. 4. 2023.