Smrt si jednoho dne přijde pro každého z nás. A i když může být představa určité formy posmrtného života útěchou, pro hlavní hrdiny v nadcházejícím seriálu School Spirits to bude primární zapeklitost. Paramount tak nedávno vydal první oficiální teaser, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na středoškolačku jménem Maddie (Peyton List), kterou kdosi z neznámého důvodu zavraždil. Tím však pro ni všechno nekončí, protože následně opět procitne jako duch. Problém je však ten, že nemá absolutně žádnou páru o tom, kdo ji vlastně zabil. Stejně tak ani neví, proč by to někdo dělal. Napůl zoufalá Maddie se proto ve svém posmrtném životě rozhodne pustit se do pátrání za odpovědmi, aby její duše mohla dojít věčnému klidu. 

Velice brzy ale zjistí, že není jediným přízrakem, který obchází školou. Následně se setká s dalšími studenty, které z nejrůznějších důvodů dostihla zubatá. Z traileru je navíc vidno, že dokonce pořádají pravidelné schůzky v tělocvičně, kde o svém stavu přede všemi hovoří. Někteří z nich se proto rozhodnou mladé dívce pomoci, protože její osud je jaksepatří nezvyklý. Zároveň je také možné, že tímto dobrým skutkem pomůžou i sami sobě.

Čím déle však Maddie pátrá po odpovědích, tím více tajemství o svém středoškolském životě objeví. A některá z nich nebudou vůbec příjemná. 

Showrunnerem se stane Oliver Goldstick, který se jako scenárista a režisér podílel také na seriálu Prolhané krásky z roku 2010.

Dále se v seriálu představí herci jako Maria Dizzia, Milo Manheim, Josh Zuckerman, Sarah Yarkin, Spencer Macpherson, Nick Pugliese a Rainbow Wedell.

Oficiální premiéra na Paramount+ je stanovená na 9. 3. 2023.