Za měsíc bude Valentýn. A pokud si v té době budete chtít se svou drahou polovičkou pustit na Netflixu nějakou nenáročnou podívanou, u které budete moci v klidu vypnout, můžete dát šanci hvězdně obsazené romantické komedii Hráčky. Venku máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává Mack (Gina Rodriguez), která strávila roky vymýšlením úspěšných balících „her.“ Jejich výsledkem byl většinou jednorázový sex. Tyto hry však mají soubor základních pravidel, jedno z těch nejdůležitějších říká, že ze hry nelze vybudovat plnohodnotný romantický vztah. Když se však Mack nečekaně zamiluje do svého posledního cíle, okouzlujícího válečného zpravodaje Nicka (Tom Ellis), začne hrozit, že se na tyto pravidla vykašle. 

O režii se postarala Trish Sie, která natočila komedie jako Ladíme 3 (2017) a Noční návštěva (2020). Scénář zpracovala Whit Anderson (Daredevil, Ozark).

Dále hrají Damon Wayans Jr., Augustus Prew, Liza Koshy, Joel Courtney, Brock O'Hurn, Jerry Kernion a Claudia Maree Mailer.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 14. 2. 2024.